Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Proinstal Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sistem de irigatii cu pompe solare
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sistem de pompare a apei provenita din foraje, captari pe rauri, lacuri etc, destinate alimentarii cu apa a fermelor, sistemelor de irigatii, amenajarilor piscicole sau oricaror aplicatii care necesita pomparea apei in zone unde nu exista retea electrica.

Atingand puteri pana la 21 Kw aceste pompe pot asigura debite pana la 305 metri cubi de apa pe ora (3450 metri cubi / zi), sau in anumite conditii presiuni pana la 45 bari, acopera un domeniu larg de aplicatii.

Provenind de la soare, energia necesara actionarii pompelor este complet gratuita, iar sistemul nu necesita acumulatori pentru a functiona. Daca totusi se doreste, pentru puteri pana la 1,8 Kw instalatiile pot fi echipate si cu acumulatori pentru utilizarea pompei si pe durata noptii,. Optional se poate livra si un echipament cu ajutorul caruia orice sistem mai mic de 9 Kw poate functiona cu energie electrica de la retea, generator electric, sau orice alta sursa de curent electric de putere corespunzatoare, indiferent de tensiunea pe care o poate furniza.

Tinand cont de durata de viata de peste 25 de ani a panourilor solare care le furnizeaza energia electrica, aceste sisteme sunt echipate cu pompe cu motoare electrice fara perii, avand garantie 2 ani si durata medie de viata 10 ani, perioada in care practic nu necesita nici un fel de intretinere.

In functie de domeniul de utilizare, amortizarea investitiei poate dura intre 1 si 5 ani, iar fiabilitatea ridicata a produselor are la baza o experienta de peste 20 de ani in domeniu a fabricantului german.

Realizarea parametrilor de functionare solicitati ai instalatiilor se garanteaza prin contract, acestia putand fi monitorizati printr-o aplicatie instalata pe telefonul mobil sau optional din orice alt loc acolo unde exista comunicare prin retea GSM.

In sprijinul beneficiarilor care decid sa suplimenteze cantitatea de apa oferim inlocuirea instalatiei vechi cu una noua la preturi scazute printr-un sistem de recumparare (buy-back)..

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura